hobbyist

Disse 4 ting er uundværlige når det kommer til at være hobbyist

Når man er hobbyist, så er det ikke altid lige let at finde rundt i de mange forskellige produkter, der er på markedet. Derfor har vi lavet en liste over de 4 ting, vi mener er uundværlige for enhver hobbyist.

1. Airbrush sæt

En airbrush er et værktøj, der bruges til at male med lufttryk. Dette gør det muligt for dig at lave meget detaljerede mønstre og former på dine modeller. Airbrush er især godt til at lave finere detaljer på dine modeller. Dertil kommer der med et airbrush sæt også en kompressor, der kan bruges til at male med airbrush. Alt i alt, så er et airbrush sæt en rigtig god investering, hvis du er til at male dine modeller.

2. Model samler saks

En god saks er altid god at have, og det gælder også hvis du samler modeller. Ofte vil det være nødvendigt at skære dele af, og så kan det være en fordel med en saks, der er gode til at skære med. Forstil dig, at du får en saks, der ikke kan skære, og derfor skal kæmpe med at skære dele af. Dette vil tage meget tid, og det er ikke noget, du har brug for. Derfor er det en god ide, at du køber en model samler saks. Dertil kommer det, at en model samler saks er specielt lavet til at skære. Dette gør, at der ikke er nogen dele, der vokser sammen, når det skal skæres. Derfor, så er der ingen grund til at købe en almindelig saks.

3. Knive

Mange mennesker er ikke klar over, at der er flere knive, hvis du skal samle en model. Først og fremmest skal du have en kniv, der kan bruges til at skære modellen ad. Dette er en kniv, der har en skarp kant, så den kan skære modellen ad. Derudover skal du også have en kniv, der både kan skære og file med.

4. Lim

Vi har nu gennemgået, hvilke værktøjer, der er nødvendige, hvis du skal samle en model. Der er også nogle værktøjer, der er nødvendige, hvis du skal male en model. Derfor er det også en rigtig god ide, at du køber en god lim. Dette gør, at du bedre kan sætte dele af modellen fast, og dermed kan du bevæge dig videre til at male modeller. Dette er en god lim, der er godt til at sætte dele af modellen fast. Giver ikke mening