bøger

Få styr på dit bogindkøb med disse 5 tips

Køber du ofte bøger, men har svært ved at holde styr på, hvilke bøger du allerede har købt, og hvilke bøger du mangler? Så kan det være en god idé at følge nogle simple tips, så du kan få et bedre overblik over dine bogindkøb.

1. Lav en liste

En af de bedste måder at få styr på sine bogindkøb er at lave en liste over de bøger, du gerne vil have. På den måde kan du altid se, hvilke bøger du allerede har købt, og hvilke bøger du mangler. Det er også en god idé at lave en liste, hvis du ofte handler bøger hos en boghandel eller på nettet, så du ikke ender med at købe bøger, du allerede har.

2. Køb efter dine favoritter

Når du har købt en bog, kan det være en god idé at skrive noget om den i en bogliste. På den måde kan du altid se, hvilke bøger du har haft særligt gode oplevelser med. Det kan også være en god idé at holde styr på, hvilke bøger du har købt, og hvilke bøger du gerne vil have. På den måde kan du altid se, hvilke bøger du mangler, og hvilke bøger du skal købe.

3. Hold styr på dine anmeldelser

Når du har købt en bog, kan det være en god idé at anmelde den. På den måde kan du altid se, hvilke bøger du har købt, og hvilke bøger du synes bedst om. På den måde kan du altid se, hvilke bøger du mangler, og hvilke bøger du skal købe.

4. Smid ud eller sælg gamle bøger

Noget som mange måske overser, er faktisk, at det er en god idé at smide sine gamle bøger ud eller sælge dem. På den måde slipper du for at have en fyldt bogreol, og du kan få plads til nye bøger, som du kunne være interesseret i at læse. Det er også en god idé at smide ud eller sælge sine gamle bøger, fordi du kan få lidt ekstra penge ind på kontoen.

5. Stil dine bøger i bogreolen

Noget som mange måske overser, er faktisk, at det er en god idé at stille sine bøger i bogreolen i en bestemt orden. På den måde slipper du for at have en fyldt bogreol, og du kan få plads til nye bøger, som du kunne være interesseret i at læse.